fbpx

Virker Permanent Hårfjerning?

Det korte svar: Ja, permanent hårfjerning med laser virker. (Lasermaskiner til hjemmebrug er ikke omfattet)
Permanent hårfjerning med laser er en populær metode til at fjerne uønsket hårvækst. Det er en dokumenteret effektiv teknik, der igennem laserstråler skaber termisk ødelæggelse i hårsækken.
“Termisk ødelæggelse” kan lyde voldsomt. Er maskinen lavet specifikt til permanent hårfjerning, og er den indstillet korrekt.
Kan du være sikker på det ikke gøre ondt.

Maskinen

Vi kan ikke ligge nok vægt på hvor vigtigt det er, at du vælger en klinik med ordenligt udstyr.
Verdenen indenfor permanent hårfjerning er ikke særlig overskuelig, vi blev som mange andre vildledt i starten…
Vi ser stadig en del maskiner på markedet, der bare ikke er kraftige nok til at skabe den nødvendige temperatur i hårsækken, for at forudsage termisk ødelæggelse. Vi kan på nuværende tidspunkt anbefale dig 2 maskiner, som vi ved virker.

1. PrimeLase2 & 5
2. Alma Soprano3

Virksomhederne der udvikler disse maskiner har hver især mere end 20 års erfaring, og leverer deres maskiner til klinikker i hele verden. Begge Maskiner har en stor “laser motor” på henholdsvis 4800 Watt & 3700 Watt, der ikke bare gøre dem kraftige nok, til at skabe den nødvendige temperatur i hårsækken smertefrit, men gør dem til de kraftigeste maskiner på markedet. Virksomhederne er desuden fra Spanien og Israel, der er de førende lande indenfor udviklingen af teknologien brugt til permanent hårfjerning.

Genetik

Uh-ha, ja. Genetik er afgørende for hvor mange laser behandlinger der skal til, og hvor ofte du skal til opfølgning. Langt de fleste vil opleve at skulle have et sted i mellem 4 til 8 behandlinger, og derefter nogle årligt opfølgninger. Nogle skal have flere, fordi de har en MEGET kraftig hårvækst, og mange hårsække i kroppen. Andre skal have mindre, fordi.. som du nok kan gætte dig til ikke har så kraftig hårvækst.
Udover den almindelige variation i hårvækst, er det en god ide at undersøge om man har POCS 4. For dig der har POCS, er det ikke muligt permanent at reducerer hårvæksten. Det bedste laser hårfjerning kan gøre for dig, er hvis du konstant for behandlinger, kan det holde hårvæksten nede.

Hvis du overvejer at få laser hårfjerning, anbefales det, at du taler med en læge eller en kvalificeret laser hårfjerningsspecialist for at afgøre, om det er den rigtige metode til dig.

Ligemeget hvor du bliver eller overveje at blive behandlet. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til os på instagram @miilubodycare eller på vores e-mail kontakt@miilubodycare.dk.

Dbh Louise // Miilu Bodycare

Leave a Reply

%d bloggers like this: