fbpx

LÆR OS AT KENDE

Gemt i Rødovre Centrum, finder du vores hyggelige lille oase, med kun de bedste maskiner og det sødeste personale.

Miilu er en familieejet klinik placeret i hjertet af Rødovre. Klinikken beskrives bedst som en hyggelig lille oase, hvor alle er velkomme og kan føle sig godt tilpas. Vores formål er at yde den bedste service, og at tilbyde dig den højeste kvalitet af behandlinger på markedet, til en overkommelig pris. 
Derfor er vi op til 50% billigere end de store klinikker uden at gå på kompromis med din sikkerhed, eller resultaterne af din behandling. 

Hos Miilu bruger vi kun nøje udvalgte maskiner med den nyeste og mest innovative teknologi, for at sikre dig de bedste resultater og en smertefri behandling. 

HVORFOR ER VI BILLIGERE END DE STORE KLINIKKER?

Det er et spørgsmål vi ofte får. Vi har valgt at skrue prisen ned fordi vi ønsker at alle skal have muligheden for at være med. For alle dem der ønsker at forskønne sig selv, uden at skulle bruge op imod 18.000 kr. på et almindeligt behandlings forløb eller et par fedtfrysningspåsætninger, men stadig fortrækker et certificeret og kompetent personale der er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. 

 

 

Vi har sparet flere store og tung omkostninger væk som f.eks. receptionister eller enorme lokaler. Det gør det muligt for os at skrue prisen ned, til et sted de store klinikker ikke kan være med.

 

Vi har valgt at investerer vores penge, tid og ressourcer i de ting som skaber værdi for dig. Derfor kan vi tilbyde dig de bedste resultater til det halve.

 

Der findes et hav af maskiner, til alle salgs behandlinger. Det har bestemt været svært at finde frem til vores udvalgt udstyr, der uden tvivl leverer de bedste resultater på markedet.

 

PRISMATCH

Hvorfor prismatcher vi?

Hos Miilu leverer vi enorm høj kvalitet, til en overkommelig pris. Kvaliteten er så høj, at vi våger at påstå, at du ikke finder det bedre andre steder. Gør du nu det, vil vi mere end gerne matche prisen. 
Vi pris matcher ikke kampagner. 

 

Hvordan fungere det?

Finder du en klinik, du mener vi er sammenlignelige med. Så bruger du blot formularen nedenfor. 

 

Vi vurdere kun selve klinikken på hvorvidt de er godkendt til udfører behandlingen, du ønsker at vi sammenligner os med. Vi sammenligner os ikke med, såkaldte “Cowboy” klinikker, der efter lovkrav ikke er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Herefter kigger vi på maskinen klinikken bruger til behandlingen, er maskinens kvalitet, sikkerhed og effekt den samme, prismatcher vi. 

HVEM ER VI?

Billede af Miilu's medarbejder Louise Forsmann.

LOUISE FORSMANN

Louise er uddannet klinisk kosmetolog. Hun har ansvaret for den daglige drift af klinikken, og er både stifter og medejer af Miilu.

Miilu Bodycare Logo

LAURA VESTERGAARD

Laura er klinikkens sygeplejerske. Laura har været uddannet siden 2011, og vi er rigtig glade for hendes mange års erfaring. 

Billede af Miilu's tilknyttede læge Michael Heidenheim.

MICHAEL HEIDENHEIM

Michael er vores tilknyttet læge, med 25 års erfaring og speciale i dermatologi. 

Nikita Borch

NIKITA BORCH

Nikita er en af vores skønne behandlere, samtidig med hun læser til sygeplejereske på 4. semester.

CECILIE THUNBERG

Cecilie læser til sygeplejerske på københavns professionshøjskole, og arbejder deltid her i Miilu! 
Cecilie er det sæt kærlige hænder vi har gået og manglet <3

Miilu Bodycare Logo

Kommer snart...

KONTAKT OS

Det er ekstremt vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder både før, under og efter behandlingen. 

Derfor kan du altid kontakte os og få en gratis konsultation eller en forudgående snak om vores behandlinger og forløbet. 

Hvis du vil vide mere om vores behandlinger eller foretrækker at booke tid over telefonen, kan du ringe på +45 26 22 90 18. 

 

Vi glæder os til at se dig.