fbpx
Closeup af en kvindes øjne, efter hun har fået lavet lashlift og brow lamination hos Miilu Bodycare.

LÆR OS AT KENDE

Gemt i Rødovre Centrum, finder du vores hyggelige lille oase, med kun de bedste maskiner og det sødeste personale.

Miilu er en familieejet klinik placeret i hjertet af Rødovre. Klinikken beskrives bedst som en hyggelig lille oase, hvor alle er velkomme og kan føle sig godt tilpas. Vores formål er at yde den bedste service, og at tilbyde dig den højeste kvalitet af behandlinger på markedet, til en overkommelig pris.
Derfor er vi op til 50% billigere end de store klinikker uden at gå på kompromis med din sikkerhed, eller resultaterne af din behandling.

Hos Miilu bruger vi kun nøje udvalgte maskiner med den nyeste og mest innovative teknologi, for at sikre dig de bedste resultater og en smertefri behandling.

 

Registreret hos styrelsen for Patientsikkerhed

Alle lovlige maskiner er CE mærket, men Primelase er CE MDD mærket, hvilket betyder at den levere det højeste niveau af sikkerhed.

Uddannet & Certificeret behandlere

Vi hjælper dig med at opnå effektive, vedvarende og smertefrie resultater takket være de nøje udvalgte maskiner af den nyeste og mest innovative teknologi. 

Patientforsikring
Vi er registreret hos styrelsen for patientsikkerhed, og er certificeret i alle vores behandlinger.

Du kan se vores registrering hos STPS, ved at klikke på knappen nedenfor.

Op til 50% billigere end de store klinikker

Miilu er en familieejet klinik placeret i hjertet af Rødovre. Klinikken beskrives bedst som en hyggelig lille oase, hvor alle er velkomme og kan føle sig godt tilpas. Derfor er vi op til 50% billigere end de store klinikker uden at gå på kompromis med din sikkerhed, eller resultaterne af din behandling.

I TRYGGE HÆNDER

Det er vigtigt for os, at du er i trygge og kompetente hænder. Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, og vi er certificeret i alle vores behandlinger.

Alle vores maskiner er CE MDD mærket, hvilket betyder at de levere den højeste niveau af sikkerhed. Vi har selvfølgelig en patientforsikring.

Du kan se vores registrering hos STPS ved at klikke på knappen nedenfor.

Billede af Miilu's medarbejder Louise Forsmann.

LOUISE FORSMANN

Louise er uddannet klinisk kosmetolog. Hun har ansvaret for den daglige drift af klinikken, og er både stifter og medejer af Miilu.

 

LAURA VESTERGAARD

Laura er klinikkens sygeplejerske. Laura har været uddannet siden 2011, og vi er rigtig glade for hendes mange års erfaring.

 

Billede af Miilu's tilknyttede læge Michael Heidenheim.

MICHAEL HEIDENHEIM

Michael er vores tilknyttede læge, med 25 års erfaring og speciale i dermatologi. 

Nikita Borch

NIKITA BORCH

Nikita er en af vores skønne behandlere, samtidig med at hun læser til sygeplejerske på 4. semester.

CECILIE THUNBERG

Cecilie læser til sygeplejerske på Københavns Professionshøjskole, og arbejder deltid her i Miilu!  Cecilie er det sæt kærlige hænder vi har gået og manglet <3

Skriv til os og vi ringer dig op

6 + 1 =

Miilu Bodycare