fbpx
En kvinde med glatte ben ligger i et bad efter en Miilu hårfjerningsbehandling.

PERMANENT HÅRFJERNING MED PRIMELASE

Permanent hårfjerning er en af de mest populære ikke-kirurgiske behandlinger. Hos Miilu tilbyder vi permanent hårfjerning med Primelase, der uden tvivl er den mest innovative og effektive maskine på markedet. 

DERFOR ELSKER VI PEMANENT HÅRFJERNING MED PRIMELASE

Drømmer du om at vågne op til en blød og glat krop? Er du træt af røde knopper, sorte stubbe og indgroet hår?

Så er permanent hårfjerning med Prime laser for dig. Her opnår du 70% til 90% reduktion af din hårvækst, behøver vi at sig mere?

OPLEV EN FANTASTISK FORVANDLING

Vi er meget stolte over resultaterne vi leverer! Vi oplever at langt størstedelen af alle vores kunder, ser tydelig forskel allerede efter første behandling. Som tommelfingerregel anbefaler vi 4-8 behandlinger, men de fleste af vores kunder har opnået resultatet efter 4-6 behandlinger. Skal du have fjernet dun i ansigtet, kan det kræve op til 8 behandlinger.
Vi taler højt om vores maskine, og det er der en god grund til. Primelase leverer markedets kraftigste maskine. For dig betyder det kortere behandlingstid, færre behandlinger og en smertefri behandling.

HVILKE RESULTATER KAN JEG FORVENTE?

Du skal forvente at få fortaget 4 til 8 behandlinger, vi oplever dog at 4-6 behandlinger ofte er nok.

Naturligt danner kroppen nye hår indtil vi er ca. 45 år. Efter et endt laser-forløb kan du opleve at nye hår begynder at vise sig, og du skal derfor forvente at få fortaget en opfølgning hver 12 til 24 måneder. Dette gælder for alle permanent hårfjerningsbehandlinger, uanset hvilken maskine der bruges, da dvælende hårsække ikke kan behandles. 
Hvis du stadig i tvivl om behandlingen er noget for dig, er du velkommen til at
book en gratis og uforpligtende konsultation. 

OM BEHANDLINGEN

En smertefri, effektiv og sikker måde at slippe af med uønsket hårvækst permanent.

Permanent hårfjerning er en af de mest efterspurgte behandlinger. Permanent hårfjerning med Primelase, er smertefri og effektiv. Nogen beskriver følelsen af en let prikken og varme.

Ved din første behandling starter vi med en konsultation.
Her vil du modtage både skriftlig og mundtlig information.
Du vil have mulighed for at få svar på alle spørgsmål, og sammen med din behandler vil i gennemgå forløbet.

Behandlingen forgår ved at laser hovedet bliver kørt hen over huden, hvor der forinden er smurt en beskyttende gel på området. Maskinen producer en intens og meget præcis lysstråle. Strålen 
trænger igennem huden og rammer pigmentet i hårsækken. Ved kontakt med pigmentet omdannes lysstrålen til varme, der uden at skade andet væv, forårsager termisk ødelæggelse, af de celler der er ansvarlige for hårvæksten. “Termisk ødelæggelse” kan lyde voldsomt, men er smertefrit, nogle beskriver at de oplever en let prikken og varme. Behandlingen er klinisk dokumenteret, og med Primelase kan vi foretage behandlingen på alle hud – og hårtyper året rundt, også om sommeren. 

En kvinde med glatte ben ligger i et bad efter en Miilu hårfjerningsbehandling.
En kvinde med glatte ben ligger i et bad efter en Miilu hårfjerningsbehandling.
En skraber med et kryds henover.

HVORFOR PRIMELASE?

Fordi Primelase er den hurtigste og mest effektive maskine på markedet. Primelase er en af de dyreste maskiner, og har markedets største lasermotor på 4.800 watt, samt er den bygget på patenteret Ultra Short Pulse teknologi. Det betyder at du kan forvente markedets korteste behandlingstid og mest effektive behandlinger. Primelase er udviklet i Spanien, der sammen med Israel er de førende indenfor permanent hårfjerning med laser.
Alle lovlige maskiner er CE mærket, men Primelase er CE MDD mærket, hvilket betyder at den levere det højeste niveau af sikkerhed. 

For at behandlingen er effektiv, skal der leveres en bestemt mængde energi ned til hårsækken, derfor gør det et kæmpe forskel hvor kraftigt og hvor hurtigt maskinen kan leverer lysstrålerne. 

Primelase er uovertruffen, og er den eneste maskine der bruger “Ultra short pulse” teknologien. Teknologien gør det muligt at afsende en lysstråle hvert tredje millisekund. Denne teknologi gør ikke blot behandlingen utrolig effektiv, men mindsker samtidig også risikoen for ubehag eller kortvarige gener. 
Maskinen er dobbelt så effektiv som nogen af de mest anvendte maskiner på markedet. 

FØR BEHANDLINGEN

1. Forud for behandling skal du altid have en konsultation. Første behandling kan godt foregå i forlængelse af denne konsultation.

2. Barber behandlingsområdet på dagen, eller dagen før din behandling.


3. Undgå længere og/eller skarp kontakt med solen ugen op til din behandling, samt 24 timer efter.


4. Undgå helt at epilere / vokse / sugar på behandlingsområdet 4 uger før din behandling.


5. Ved behandling af ansigtet er det vigtigt du undgår make-up og cremer, samt doedorant i behandlingsområdet lige op til behandlingen. 

EFTER BEHANDLINGEN

1. Lige efter behandlingen kan du være en smule rød og huden kan føles en smule sart. Derfor er det vigtigt du ikke belaster hiden yderligere. Undgå sol, træning og sauna 24 timer efter din behandling. 

2. Ca. 14 dage efter din behandling vil du opleve at hårene afstødes. 

3. Du vil løbende opleve en markant forskel, ved at hårene bliver færre og finere. Du kan barbere dig under hele forløbet.Undgå dog at epilere / Vokse / sugar da håret skal sidde i hårsækken. 


4. Primelase er meget effektiv, og med den nyeste teknologi kan vi behandle dig selvom du er solbrun og det er sommer. Undgå dog direkte solbadning en uge op til samt 24 timer efter din behandling. Husk altid at bruge en høj solfaktor for at beskytte og holde huden ung og smuk. 


5. Efter dit forløb kan du vælge at få enkelte opfølgende behandlinger fra 12 til 24 mdr. efter, da der naturligt vil blive dannet ny hårvækst. 

OFTE STILLEDE SPØRGMSÅL

Du skal forvente at få foretaget 4 til 8 behandlinger. Intervallet er bredt, grundet alle har et forskelligt udgangspunkt i forhold til genetik og alder.

De fleste kan forvente at se resultater efter hver behandling! Forvent dog at du først oplever dem ca. 14 dage efter behandlingen. For nogen kan der gå 2-3 behandlinger før de oplever resultaterne begynder at vise sig. 

Nej, behandlingen er som udgangspunkt smertefri. Nogen beskriver at de oplever en let prikken eller varme.

Alle hårsække der bliver behandlet af Primelase vil ikke længere have evnen til at danne hårvækst. Naturligt danner kroppen ny hårvækst til vi er ca. 45 år gamle, i nogen tilfælde kan det holde op til 10 år, dette afgøres af genetik. Du skal forvente at komme tilbage en gang hvert eller hvert andet år, til enkelte opfølgende behandlinger, uanset hvilken maskine du bliver behandlet med. Din fremtidige hårvækst kan desværre ikke behandles på forskud.

Ja, nedenfor har vi listet de ting der kan gøre at vi afviger fra at behandle. Generelt skal du være sund og rask. 

 

Har pacemaker – Er gravid eller ammer – Har dårligt blodomløb – Har nye og røde strækmærker på behandlingsområdet – Er ny opereret i behandlingsområdet (skal være mindst 1 år siden du er blevet opereret) – Ustabil diabetes – Cancer.

 

Er du i tvivl om det gælder dig? Book en gratis konsultation, eller skriv til os på kontakt@miilubodycare.dk

Nej. Laserens lysstråler påvirker pigment (melanin). Behandles der på et tatoveret område kan tatoveringen blive sløret.