fbpx

Fedtfrysning

Slank kvinde efter fedtfrysning med CoolTech og permanent hårfjerning hos Miilu Bodycare.

FEDTFRYSNING MED COOLTECH

Fedtfrysning med CoolTech, er en sikker ikke kirurgisk behandling. Her kan du permanent reducere 25% af fedtdepoterne pr. behandling. Vi bruger kun den bedste maskine på markedet.

1-3 Behandlinger

Z

Permanente resultater

Smertefrit

BEHANDLINGSTID 70 min

Gratis Konsultation

Fra 1.250,-

Før & Efter

En kvinde i undertøj efter en fedtfrysning med CoolTech hos Miilu Bodycare.En kvinde i undertøj efter en fedtfrysning med CoolTech hos Miilu Bodycare.

DERFOR ELSKER VI FEDTFRYSNING MED COOLTECH

CoolTech maskine til fedtfrysning hos Miilu Bodycare.
N

Reducer 75%-100%

N

Permanente resultater

N

Effekt efter hver behandling

N

Klinisk dokumenteret

N

Smertfrit

N

Sommer behandlinger

OPLEV EN FANTASTISK FORVANDLING.

Med CoolTech leverer vi markedets bedste resultater! Du vil opleve, at det behandlede område reduceres med mellem 25% til 40% pr. behandling, altså 75%-100% på kun 3 behandlinger.

Vi taler højt om vores maskine, og det er der en god grund til. CoolTech er den mest efterspurgte maskine på markedet, som leverer de bedste resultater. Flere af vores kunder har oplevet at tabe mellem 7 til 10 cm på mave, allerede efter første behandling.

HVILKE RESULTATER KAN JEG FORVENTE?

Du skal forvente 1 til 3 behandlinger, afhængig af reduktionen du ønsker at opnå.

Du kan forvente at reducere området med 25% til 40% pr. behandling.

Vi oplever at der i gennemsnit bliver udskilt 25% pr. behandling, og du kan derfor forvente at reducere området med 75% til 100% på 3 behandlinger.

Er du stadig i tvivl om behandlingen er noget for dig, er du velkommen til at
book en gratis og uforpligtende konsultation.

OM BEHANDLINGEN

CoolTech maskine til fedtfrysning hos Miilu Bodycare.

En smertefri, effektiv og sikker måde at slippe af med uønsket hårvækst permanent.

Slip af med de genstridige kilo med CoolTech.

CoolTech fedtfrysning er en af de mest populære ikke-kirurgiske behandlinger på markedet, og det er der en rigtig god grund til. Taber du dig igennem træning har du stadig det samme antal fedtceller i kroppen, de bliver bare mindre. Med CoolTech vil 25% til 40% af fedtcellerne permanent blive udskilt. Du kan godt tage på igen efter behandlingen, men det kræver at kroppen danner nye fedtceller i stedet for at fylde de nuværende op. Det vil derfor kræve en større indsats at tage på.

Stort set alle område på kroppen kan behandles. Vi oplever de mest efterspurgte områder er: maven, kærlighedshåndtag (hofter), mormorarme, lår (yder og inder), BH-dellen, dobbelthagen og mandebryster.

Inden behandlingen starter er det vigtigt, du booker en konsultation, behandlingen kan sagtens foregå i forlængelse heraf. Forinden behandlingen måler vi området, og der tages et før billede. Dette er kun til internt brug, så vi sammen kan følge dine resultater.

Behandlingen foregår ved, at der lægges en membran på overfladen af huden. Herefter påsættes applikationen og ved brug af vakuum-effekt bliver fedtvævet trukket op i applikationen, og nedkøles til ca. -8 grader. Når vakuum effekten suger området op, kan du mærke det trækker. I starten af nedkølingen kan du opleve en prikkende fornemmelse, efter 10 minutter vil området være bedøvet af kulden, og det vil herefter ikke kunne mærkes. Efter en times tid fjernes applikationen og  membranen, området masseres for at stimulere blodcirkulation, og du kan herefter fortsætte din dag som planlagt

INDEN DU FÅR BEHANDLINGEN

FØR BEHANDLINGEN

1. Drik godt med vand, så du møder hydreret op til behandlingen. Det vil hjælpe dig med dine resultater.

2. Før behandlingen begynder, tager vi billeder af området, det har til formål at vi sammen med dig kan følge med i udviklingen og til sidst se forskellen. Billederne opbevares jf. GDPR loven.

EFTER BEHANDLINGEN

1. Efter behandlingen kan der forekomme ømhed og buler i op til 10 dage efter behandlingen.

2. Kroppen skal have lov til at restituere, vi anbefaler derfor at du undgår hård fysisk aktivitet og sauna 24 timer efter behandlingen.

3. Drik godt med vand efter behandlingen, sørg for altid at holde dig hydreret. Det vil hjælpe kroppen med at udskille de krystalliserede fedtceller.

HVORFOR COOLTECH?

CoolTech maskine til fedtfrysning hos Miilu Bodycare.

Mange hævder at deres maskine er lige så sikker og effektiv som CoolTech. Det er desværre ikke sandt, CoolTech er den bedste maskine på markedet.

CoolTech har specialudviklede Cool Pads, også kaldt membraner. Disse er med til at øge sikkerheden, samt at opnå fantastiske resultater. CoolTech er både MDR-godkendt og CE MDD mærket.

Vi er alle forskellige i form og størrelse, og det er aldrig kroppen, der skal tilpasse sig faconen på applikatoren! Med CoolTech kan vi skifte mellem 6 forskellige applikationer, der er optimeret til alle anatomiske områder, udviklet for at sikre den mest effektive behandling, og de bedste resultater. Her adskiller CoolTech sig fra mange maskiner på markedet, der blot bruger én type applikator.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

1. Hvem er behandlingen egnet til?

Fedtfrysning er egnet til stort set alle. Uanset om man er meget trænet, lige mangler de sidste genstridige fedtdepoter, eller blot ønsker at booste dine resultater.

2. Hvor lang tid tager behandlingen

Du skal forvente at afsætte 90 min. Selve behandlingen varer 70 min. Skal du have mere end 2 påsætninger samme dag, skal du forvente at behandlingen varer 140 min.

3. Hvor mange behandlinger anbefaler i?

Vi anbefaler 1 til 3 behandlinger. Du kan forvente at 25% af det behandlede område reduceres pr. gang. Nogen kan opleve større effekt, det vil derfor varierer lidt alt efter dine ønsker og genetik.

4. Hvornår kan jeg se resultater

Behandlingen krystalliserer fedtcellerne, og kroppen vil udskille disse celler naturligt gennem lymfesystemet. Den naturlige proces, kroppen igangsætter, tager tid. Derfor vil du først kunne se det endelige resultat 8-12 uger efter din behandling. Vi anbefaler at du træner, holder dig hydreret og spiser sundt, for at opnå de bedste resultater.

5. Hvad er fordelen ved fedtfrysning?

Fedtfrysning er modsat andre fedtreducerende behandlinger som fedtsugning ikke kirurgisk. Her slipper du for bedøvelse, ar, downtime og efterfølgende bivirkninger. Fedtfrysning er en populær, veldokumenteret, sikker og smertefri behandling der permanent reducerer mængden af fedtdepoter, i modsætning til træning der blot tømmer dine fedtdepoter. Dette betyder at det vil være betydeligt svære for kroppen at tage på igen, da der skal dannes helt nye depoter, frem for bare at fylde de tomme.

6. Er der nogle restriktioner for hvem der kan blive behandlet?

Ja, nedenfor har vi listet de ting der kan gøre at vi afviser at behandle kunder.

Har pacemaker – Er gravid eller ammer – Har dårligt blodomløb – Har nye og røde strækmærker på behandlingsområdet – Har cancer eller anden alvorlig sygdom – Har brok i området – Er ny opereret (skal være mindst 1 år siden du er blevet opereret) – Har Raynaud’s disease – Ustabil diabetes – Er svært overvægtig (BMI over 30).

Er du i tvivl om det gælder dig? Skriv til os på kontakt@miilu.dk

7. Kan tatoverede områder behandles?

Ja, behandlingen har ingen påvirkning på tatoveringer.

PERMANENT HÅRFJERNING

Helt skånsomt og smertefrit uden bivirkninger.
Vores teknologi kan behandle alle hudtoner og hårfarver.

BRYN & VIPPER

Brow Lamination er For dem der ønsker at tæmmer krøllede hår,
og få en mere fast facon, og fyldige bryn.

HVAD SIGER VORES KUNDER

Er du tilfreds med din behandling?
Skriv en anmeldelse

I TRYGGE HÆNDER

Det er vigtigt for os, at du er i trygge og kompetente hænder. Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, og vi er certificeret i alle vores behandlinger.

Alle vores maskiner er CE MDD mærket, hvilket betyder at de levere den højeste niveau af sikkerhed. Vi har selvfølgelig en patientforsikring.

Du kan se vores registrering hos STPS ved at klikke på knappen nedenfor.

Lær os at kende

Miilu er en unik skønhedsklinik centralt beliggende i Rødovre med høj ekspertise indenfor permanent hårfjerning og fedtfrysning.

Vi hjælper dig med at opnå effektive, vedvarende og smertefrie resultater takket være de nøje udvalgte maskiner af den nyeste og mest innovative teknologi. Hos Miilu vil du opleve en afslappende atmosfære, hvor vi går op i nærvær og personlig kontakt med vores kunder og altid tager udgangspunkt i lige netop dine konkrete behov. Alle er velkomne.

Tryghed er et nøgleelement, og derfor får du hos Miilu gratis og uforpligtende konsultationer samt kompromisløs service før, under og efter din behandling. Miilu er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, og vi bruger udelukkende autoriserede behandlere. Det er din garanti for, at du altid er i trygge hænder.

Skriv til os og vi ringer dig op

8 + 13 =