fbpx

BRYN & VIPPER

BROW LAMINATION

Hvad er Brow lamination?

Brow lamination / Brow lift er en behandling hvor brynhårene sættes efter en ønsket form som passer til dig. Det giver dine bryn et fyldigere look, tilføjer længde samt udglatter krøller og hvirvler. Bryn er meget personlige og med brow lamination får du skræddersyede bryn som passer til dig. Du kan opnå markante og fyldige bryn, det populære brushed up model look eller naturlige bryn med en perfekt form. Sammen taler vi om dine ønsker og former dine bryn, efter din stil.

Hvem har glæde af Brow lamination?

Browlamination er en fantastisk behandling som alle kan få glæde af. For dem der ønsker at tæmmer krøllede hår, og få en mere fast facon, og dem der ønsker at opnå mere fyldige bryn. Det er ikke påsætning af kunstige hår eller permanent makeup. Vi arbejder udelukkende med dine egne brynhår. 
Hvis du er gravid/ammende, har fået en kemisk peeling indenfor 2 uger, eller har akne – som du tager medicin for, anbefaler vi du venter med denne behandling. 

Hvordan foregår Brow lamination?

Hårene behandles med en plejende keratin væske, som hjælper med at manipulere med hårenes groretning og form. Keratinproduktet som bl.a. indeholder essentielle olie og B-vitamin retter og udglatter krøllet hår, hvirvler og holder din bryns facon. 

Behandlingen tager ca. 40-60 minutter og holder i gennemsnit omkring 4-6 uger, og i nogle tilfælde helt op til 8 med den rette pleje. 

Hvad kan jeg forvente af Brow lamination?

AFTERCARE

  • Undgå at vaske dine bryn
  • Undgå at gnide i dine bryn
  • Undgå at anvende makeup på brynene
  • Ingen sauna, dampbad eller træning. 
  • Undgå at rense dine bryn for voldsomt
  • Undgå olie-holdige hudpleje- og makeupprodukter på brynene
  • Brug en øjenbrynsolie – Castor olie eller argan olie

LAHSLIFT

Hvad er Lashlift?

Lashlift er et semipermanent buk af dine egne øjenvipper. Øjenvipperne løftes og bukkes, så de kommer til at se længere og fyldigere ud  på en naturlig måde.
Lashlift kan holde op til 8 uger, men vi anbefaler at få fornyet behandlingen ca. hver 5 uge. 

Hvem har glæde af Lashlift?

Alle dem der ønsker lange fyldige øjenvipper, samtidig med at de bevarer det naturlige look. Det er for dig der ønsker at få mest muligt ud af dine egne vipper. Man tror det kun er folk med naturlige lange og fyldige vipper der får gavn af denne behandling, men dette er ikke sandt. Behandlingen er til lige så meget gavn for dem som har korte, tynde og nedadvendte vipper.

Hvordan foregår Lashlift?

Lashlift foregår ved at en silikone-pad ligges på øjenlåget med en skånsom lim beregnet til øjenområdet. Herefter ligges vipperne forsigtigt op på silkone-paden, og der påføres en lift lotion og herefter en setting lotion. Til sidst farves vipperne, hvis dette ønskes. Behandlingen varer i cirka 45-60 minutter og holder i optil 6-8 uger med den rette pleje.

Hvad kan jeg forvente af Lashlift?

AFTERCARE

  • Undgå vand og damp på vipperne
  • Undgå øjenmakeup og andre øjenprodukter
  • Undgå at mase og gnide vipperne

Efter de 24 timer er vipperne, som de skal være, og du kan gøre som du plejer hvad angår bad, makeup, serum osv.

Det er nødvendigt at pleje vipperne på den rette måde, så behandlingen holder så godt, som den kan. En lash conditioner er et produkt, som giver fugt. Conditioneren bruges 1-2 gange daglidt og børstes på rene vipper.