fbpx

Bryn & Vipper

Closeup af en kvindes øjne, efter hun har fået lavet lashlift og brow lamination hos Miilu Bodycare.

BROW LAMINATION

Brow lamination / Brow lift er en behandling hvor bryn hårene sættes efter en ønsket form som passer til dig. Det giver dine bryn et fyldigere look, tilføjer længde samt udglatter krøller og hvirvler.

HVAD ER BROW LAMINATION?

Bryn er meget personlige og med brow lamination får du skræddersyede bryn som passer til dig. Du kan opnå markante og fyldige bryn, det populære brushed up model look eller naturlige bryn med en perfekt form. Sammen taler vi om dine ønsker og former dine bryn, efter din stil.

 

HVEM HAR GLÆDE AF BROW LAMINATION?

Brow Lamination er en fantastisk behandling som alle kan få glæde af. For dem der ønsker at tæmmer krøllede hår, og få en mere fast facon, og dem der ønsker at opnå mere fyldige bryn. Det er ikke påsætning af kunstige hår eller permanent makeup. Vi arbejder udelukkende med dine egne brynhår.
Hvis du er gravid/ammende, har fået en kemisk peeling indenfor 2 uger, eller har akne – som du tager medicin for, anbefaler vi du venter med denne behandling.

 

HVAD KAN JEG FORVENTE AF BROW LAMINATION?

Hårene behandles med en plejende keratin væske, som hjælper med at manipulere hårets groretning og form. Keratin produktet som bl.a. indeholder essentielle olie og B-vitamin retter og udglatter krøllet hår, hvirvler og holder din bryns facon.

Behandlingen tager ca. 40-60 minutter og holder i gennemsnit omkring 4-6 uger, og i nogle tilfælde helt op til 8 med den rette pleje.

 

HVILKE RESULTATER KAN JEG FORVENTE?

Naturlig bryn med en perfekt form
Bryn efter dine ønsker
Bryn med mere fylde
Udglatte krøller & hvirvler

Closeup af en kvindes øjne, efter hun har fået lavet lashlift hos Miilu Bodycare.

LASHLIFT

Alle der ønsker lange, fyldige øjenvipper, samtidig med at de bevarer det naturlige look. Det er for dig der ønsker at få mest muligt ud af dine egne vipper.

HVAD ER LASHLIFT?

Lashlift er et semipermanent buk af dine egne øjenvipper. Øjenvipperne løftes og bukkes, så de kommer til at se længere og fyldigere ud på en naturlig måde.
Lashlift kan holde op til 8 uger, men vi anbefaler at få fornyet behandlingen ca. hver 5 uge.

HVEM HAR GLÆDE AF LASHLIFT?

Man tror det kun er folk med naturlige lange og fyldige vipper der får gavn af denne behandling, men dette er ikke sandt. Behandlingen er til lige så meget gavn for dem som har korte, tynde og nedadvendte vipper.

HVORDAN FOREGÅR LASHLIFT?

Lashlift foregår ved at en silikone-pad ligges på øjenlåget med en skånsom lim beregnet til øjenområdet. Herefter lægges vipperne forsigtigt op på silkone-paden, og der påføres en lift lotion og herefter en setting lotion. Til sidst farves vipperne, hvis dette ønskes. Behandlingen varer i cirka 45-60 minutter og holder i op til 6-8 uger med den rette pleje.

HVAD KAN JEG FORVENTE AF LASHLIFT?

Naturlige vipper med en perfekt form
Vipper der synes længere og fyldigere
Udredte vipper
Mørkere vipper (farvet)

AFTER CARE

24 TIMER EFTER

  1. Undgå vand og damp på vipperne
  2. Undgå øjenmakeup og andre øjenprodukter
  3. Undgå at mase og gnide vipperne

Efter de 24 timer er vipperne, som de skal være, og du kan gøre som du plejer hvad angår bad, makeup, serum osv.

De efterfølgende uger

Det er nødvendigt at pleje vipperne på den rette måde, så behandlingen holder så godt, som den kan. En lash conditioner er et produkt, som giver fugt. Conditioneren bruges 1-2 gange dagligt og børstes på rene vipper.

PERMANENT HÅRFJERNING

Helt skånsomt og smertefrit uden bivirkninger.
Vores teknologi kan behandle alle hudtoner og hårfarver.

FEDTFRYSNING

Smertefri behandling under kompetent vejledning
og med den nyeste teknologi

HVAD SIGER VORES KUNDER

Er du tilfreds med din behandling?
Skriv en anmeldelse

I TRYGGE HÆNDER

Det er vigtigt for os, at du er i trygge og kompetente hænder. Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, og vi er certificeret i alle vores behandlinger.

Alle vores maskiner er CE MDD mærket, hvilket betyder at de levere den højeste niveau af sikkerhed. Vi har selvfølgelig en patientforsikring.

Du kan se vores registrering hos STPS ved at klikke på knappen nedenfor.

Lær os at kende

Miilu er en unik skønhedsklinik centralt beliggende i Rødovre med høj ekspertise indenfor permanent hårfjerning og fedtfrysning.

Vi hjælper dig med at opnå effektive, vedvarende og smertefrie resultater takket være de nøje udvalgte maskiner af den nyeste og mest innovative teknologi. Hos Miilu vil du opleve en afslappende atmosfære, hvor vi går op i nærvær og personlig kontakt med vores kunder og altid tager udgangspunkt i lige netop dine konkrete behov. Alle er velkomne.

Tryghed er et nøgleelement, og derfor får du hos Miilu gratis og uforpligtende konsultationer samt kompromisløs service før, under og efter din behandling. Miilu er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, og vi bruger udelukkende autoriserede behandlere. Det er din garanti for, at du altid er i trygge hænder.

Skriv til os og vi ringer dig op

7 + 3 =