fbpx

Kompromisløs VElvære

Kunderejser

Testet og godkendt

Primelase er udviklet i Spanien, der sammen med Israel er de førende indenfor permanent hårfjerning med laser. Alle lovlige maskiner er CE mærket, men Primelase er CE MDD mærket, hvilket betyder at den leverer det højeste niveau af sikkerhed.

Uddannet personale

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, og vi er certificeret i alle vores behandlinger.

Du kan se vores registrering hos STPS ved at klikke på knappen nedenfor.

4-8 Behandlinger

Naturligt danner kroppen nye hår, indtil vi er ca. 45 år. Efter et endt laser-forløb kan du opleve at nye hår begynder at vise sig, og du skal derfor forvente at få foretaget en opfølgning hver 12 til 24 måneder.

Op til 50% billigere

Miilu er en familieejet klinik placeret i hjertet af Rødovre. Klinikken beskrives bedst som en hyggelig lille oase, hvor alle er velkomne og kan føle sig godt tilpas. Derfor er vi op til 50% billigere end de store klinikker uden at gå på kompromis med din sikkerhed, eller resultaterne af din behandling.

Den bedste teknologi

Vi hjælper dig med at opnå effektive, vedvarende og smertefrie resultater takket være de nøje udvalgte maskiner af den nyeste og mest innovative teknologi. Alle vores maskiner er CE MDD mærket, hvilket betyder at de levere det højeste niveau af sikkerhed. Vi har selvfølgelig en patientforsikring.

Før & Efter

Du skal forvente at få foretaget 4 til 8 behandlinger, vi oplever dog at 4-6 behandlinger ofte er nok.

Naturligt danner kroppen nye hår, indtil vi er ca. 45 år. Efter et endt laser-forløb kan du opleve at nye hår begynder at vise sig, og du skal derfor forvente at få foretaget en opfølgning hver 12 til 24 måneder.

Dette gælder for alle permanent hårfjerning behandlinger, uanset hvilken maskine der bruges, da dvælende hårsække ikke kan behandles. Hvis du stadig i tvivl om behandlingen er noget for dig, er du velkommen til at book en gratis og uforpligtende konsultation.

PERMANENT HÅRFJERNING

Helt skånsomt og smertefrit uden bivirkninger.
Vores teknologi kan behandle alle hudtoner og hårfarver.

FEDTFRYSNING

Smertefri behandling under kompetent vejledning
og med den nyeste teknologi

BRYN & VIPPER

Brow Lamination er For dem der ønsker at tæmmer krøllede hår,
og få en mere fast facon, og fyldige bryn.

HVAD SIGER VORES KUNDER

Er du tilfreds med din behandling?
Skriv en anmeldelse

I TRYGGE HÆNDER

Det er vigtigt for os, at du er i trygge og kompetente hænder. Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, og vi er certificeret i alle vores behandlinger.

Alle vores maskiner er CE MDD mærket, hvilket betyder at de levere den højeste niveau af sikkerhed. Vi har selvfølgelig en patientforsikring.

Du kan se vores registrering hos STPS ved at klikke på knappen nedenfor.

Lær os at kende

Miilu er en unik skønhedsklinik centralt beliggende i Rødovre med høj ekspertise indenfor permanent hårfjerning og fedtfrysning.

Vi hjælper dig med at opnå effektive, vedvarende og smertefrie resultater takket være de nøje udvalgte maskiner af den nyeste og mest innovative teknologi. Hos Miilu vil du opleve en afslappende atmosfære, hvor vi går op i nærvær og personlig kontakt med vores kunder og altid tager udgangspunkt i lige netop dine konkrete behov. Alle er velkomne.

Tryghed er et nøgleelement, og derfor får du hos Miilu gratis og uforpligtende konsultationer samt kompromisløs service før, under og efter din behandling. Miilu er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, og vi bruger udelukkende autoriserede behandlere. Det er din garanti for, at du altid er i trygge hænder.

Miilu får besøg af DR

Spol ind til 15 min. og 55 sek. og se vores klinik.

Skriv til os og vi ringer dig op

6 + 2 =